Henny en Rein bij OP1 over de theatertoer

Henny en zijn goede vriend Rein Sluik vertellen over de theatertoer ”Het achterste van mijn tong”.

 

Veel kijkplezier.

 

Redactie.

op1 op1

Reacties
Reactie: (Ernst)
6-7-2022, 15:45
Die linkse npo met haar streken,trek het je niet aan,allemaal jaloezie dus. Lekker het theater in, laat ze zeuren Hennie!

Reactie: (Gaby de Jong)
4-7-2022, 23:20
Wat leuk dat Hen de theaters ingaat. Lijkt me best gaaf. Ik zag ook bij OP1dat Jort Kelder het ma zo zo vond,, hij deed zo vervelend. ik wil er wel naar toe als er geen corona komt tenminste,gatver, ik moet er niet aan denken. Succes Hen.

Reactie: (Jannes)
3-7-2022, 09:25
Op 1 probeerde zgn 'leuk te doen' om hennie neer te zetten met zijn theaterambitie. ik vond dat zo vreemd, je haalt een icoon van de televisie naar je show en je probeert hem af te fikken door rare filmpjes vooraf. dat kan alleen hier in Nederland. De heer Kelder wil een Amerikaans host zijn met zijn bretels maar daar ontvangen zij grote gasten wel met eerbied. Jannes

Reactie: (jasper de Jong)
2-7-2022, 17:31
Wat een misselijke streek om als teaser voor het programma 0p 1 gisteravond, een filmpje uit te zenden waarop 2 vreselijke mensen vol haat vertellen dat Henny over is en eigenlijk moet stoppen. Zo ga je toch niet met je gasten om. Schande WNL. En dan die Jort Kelder die maar stekelige vragen stelt, kom op, het is zo flauw allemaal of nodig hem niet uit. Die 2 moeten nog heel wat doen om hetzelfde te bereiken wat Huisman allemaal gedaan en bereikt heeft op tv.